My beloved isaac!

KOLLADE SOM AV EN HÄNDELSE PÅ HOSTEL HEMSIDAN NYSS. UPPENBARLIGEN TAR DE BARA 3 € PINTEN.. WIN!! RÄDDADE HELA MIN HELVETES DAG. NU KOMMER VI IAF HA RÅD MED ÖL.

Slutet är nära

VILLE BARA TILLÄGGA ATT JAG NUMERA HAR SKYPE, WIHO. BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG SOM MAN SÄGER! PRATADE MED MIN BELOVED TVILLINGBROR IGÅR. DÅ BLEV JAG GLAD!

Happy börfdej

IDAG FYLLER MIN DEAR SIS INLAW ÅR. GÖMDE INTE, YEs! VA LITE OROLIG ATT JAG HADE TAGIT FEL PÅ DAG, MEN ICKE! TORSDAG IDAG, VECKAN ÄR SLUT OM BARA NÅÅRA DAAR. SKA BLI SÅ JÄVLA SKÖNT ATT FÅ PRATA LITE SVENSKA! IDAG ÄR VÄDRET FINEMANG, SAKNAR SVEDALA LITE. ÖLA I FÖNSTRET OCH DRICKA KAFFIII I MINA SVARTA MUGGAR PÅ THE BALKONG. WELL WELL, DEN TIDEN KOMMER NOG DEN MED. FÅR NÖJA MIG MED MY ENGLISH SPEAKING PRISION ISTÄLLET. 2,5 DAGAR!

Tarzan is not a trained firefighter, this is safe.

HAHA. FIREMAN SAM VET VA HAN SNACKAR OM! IDAG ÄR DET ONSDAG, 3.5 DAYS TO GO! OM TVÅ VECKOR HAR JAG VARIT HÄR I SEX MÅNADER. DET MINA VÄNNER ÄR HELT GALET OCH SKA FIRAS MED PÅMPA OCH STÅT! NEJ. MEN FORT HARE GÅTT! SNART KOMMER PIA MED, KOMMER BLI INTRESSANT. BUDGETRESA ALABAHAMA BLIR DET FÖR MIN DEL, MEN DET ÄR VI JU VANA VID. SÅLÄNGE DET FINNS PENGAR TILL ÖL ÄR JAG LYCKLIG. HAR GOOGLAT SAKER MAN KAN HITTA PÅ FOR FREE OCKSÅ SÅ DETHÄR BLIR ALLDELES PERFA. MASSA SIGHTESEEEEEEING. PUSS OCH HEJ

1 2 3 4, hi5!

KAN INTE FATTA ATT DET BARA ÄR TISDAG. DENHÄR VECKAN GÅR REKORDSAKTA OCH JAG TROR FORTFARANDE ATT DET SMIDIGASTE HADE VART ATT LÄGGA SIG PÅ SPÅRET. 4 OCH EN HALV DAG KVAR, YEH. HOOPAS BABY J BLIR FRISK SNART! DRÖMDE ATT JAG SKULLE GIFTA MIG INATT, HELTOKIGT VA DET, ÅNGRADE MIG PÅ BRÖLOPPSDAN O MAMMA BLEV SKITARG FÖR HON TRODDE JAG SKULLE FLYTTA HEM TILL HENNE IGEN. HADE INTE ENS KÖPT KLÄNNING FÖR DEN VA FÖR DYR. KALABALIK.. NU FÖRJAR FIREMAN SAM. HEJ!

Tack för mig

ÖVERVÄGER ATT DÖ. SOV SÅ JÄVLA KASS INATT SÅ DET INTE ENS ÄR KUL. SÅ ÄR DET BAAARA SEX DAGAR KVAR EFTER DENNA. JIPPI.. ÄR GLAD OM JAG ÖVERLEVER DAGEN. OM ÅTTA DAGAR KOMMER NOG PIA IGEN, OM DET INTE KOMMER NÅGRA NATURKATASTROFER I VÄGEN. FÖRRA GÅNGEN BLEV VI JU SNUVADE PÅ KONFEKTEN HELT O HÅLLET.

Ho d fuk is chamber, ya donkey

HEJ O HÅ. LIGGER I SÄNGEN OCH FÖRSÖKER FÅ MOTIVATION ATT GÅ O HÄMTA BABY J SOM HAR VART VAKEN EN TIMME NU. SKÖNT MED UNGAR SOM HONOM, KAN LIGGA OI PRATA MED SIG SJÄLV I EVIGHETER INNAN HAN SÄGER IFRÅN. DÖDSTRÖTT IDAG FÖR ÖVRIGT, SKA ALDRIG MER DRICKA ÖL. INTE DENNA VECKAN IAF! PUZZ

Vitt vin och kvinnor

DRICKER VIN OCH LÖSER MORDGÅTOR MED BROR. FINT DET! IMORGON BLIR DET CLONMEL OCH BÄRS. FREDAG JOBB.. BOOOOOO! HAR DESSUTOM BLIVIT BJUDEN TILL BRÖLLOP,AWKWAAARD! GUDHJÄLPE MIG. SVARET ÄR NEJ!!

12.04

VAKEN. HAR BÖRJAT SLÄPPA DEHÄR MED ISLAND NU OCH DET GÅR LÄNGRE OCH LÄNGRE MELLER MINA VREDESUTBROTT. NU ÄNTLIGEN VA MAN LEDIG, JA JAG KOMMER FÅ VA ENSAM PÅ DAGARNA, MEN VAFAN. BÄTTRE ÄN ATT TYNA BORT HÄRUTEMELLAN BERGEN! LIGGER I SÄNGEN OCH NJUTER AV ATT HÖRA KIDSEN SKRIKA OCH LEVA DJÄVUL, UTAN ATT JAG BEHÖVER GÖR ETT SKIT. HÖJDEN AV LYCKA! 12.04 GÅR TÅGET MOT CORK, SKA BANNEMIG STANNA TILL OCH UNNA MIG LITE INNAN JAG DRAR VIDARE. BECAUSE IM WORTH IT SOM MAN SÄGER. OH, DRÖMDE JÄTTETOKIGT INATT, JAG BODDE PÅ ETT HOTELL MED MIN BROR, NÄR TVÅ FLYGPLAN KROCKADE MEDVARANDRA UTANFÖR VÅRT FÖNSTER, HELTOKIGT VA DET. PANIK OCH OND BRÅD DÖD, PRECIS SOM PÅ FILM.

Lützen

TACK FÖR INGET. KUL ATT MAN JOBBAR IDAG, NÄR DET INTE ENS BEHÖVS. KUL ATT MAN HAR JOBBAT TRE HELGER IRAD, ATT MAN JOBBAR NÄSTA HELG. OCH HELGEN EFTER DET. OCH NEJ, PIA KOM INTE. NEJ JAG SER INTE FRAM EMOT 6 DAGARS LEDIGT NÄR ALLA ANDRA JOBBAR. TILL RÅGA PÅ ALLT ÄR DET, EFTER EN VECKAS SOL OCH 17 PLUS, EN DIMMA UTE SIMSOM FÅR LÜTZENS FRAMSTÅ SOM EN VACKER VINTERMORGON. YES!!!!!!!

New episode of lost!

KÄRA GODE GUD I HÖJDEN, GÖR SÅ ATT PIAS FLYG INTE BLIR ISTÄLLT. ELLER ATT HON INTE GÅR SAMMA ÖDE TILLMÖTES SOM KILLARNA OCH TJEJERNA I LOST. VILL JU BARA LÅNA HENNE EN HALV VECKA! TACK PÅ FÖRHAND. HÄR SKULLE DET SITTA FINT MED EN BILD PÅ ETT PLAN DOM FÖRSVINNER I ETT MOLN, SÅ ALLA FATTAR VAD JAG MENAR MED LOST, MEN MIN TELEFON TILLÅTER TYVÄRR INTE DETTA. JAG HÄNVISAR DÄRFÖR TILL FANTASIN. ELLER YOUTUBE.

Sunny side of life

SOL OCH SOMMAR SEN I FREDAGS NU, JAG KLAGAR INTE! ISTÄLLET LIGGER I SÄNGEN JAG MED ÅRHUNDRANDETS BONNABRÄNNA OCH ÄTER AHLGRENS BILAR. HÄR(R) GÅRMAN SMUGGLADE MED LITE BLANDAT PÅ EN AV SINA RESOR. TACK TACK! ANNARS ÄR ALLT BRA SIITERDIKTER FÖRTILLFÄLLET OCH FUNDERAR PÅ VARFÖR MAN OFTAST HAR SÅ SKEV BILD AV SIG SJÄLV.. IBLAND KAN MAN TITTA SIG I SPEGELN O SKRIKA HÖGT: FYFAN VA SNYGG JAG ÄR!! BARA FÖR ATT SENARE FÅ BILDBEVIS SOM SÄGER: NEE KATARINA, INTE DENHÄR GÅNGEN HELLER. UNDRA HUR MAN SER UT EGENTLIGEN.. TÄNK PÅ DEN ETT TAG MEDAN JAG ARBETAR VIDARE PÅ MIN ÖVERVIKT. PUUZZZIZZ

Dirty harry

KOMMER IHÅG NÄR JAG OCH PIA SÅG HARRY POTTER PÅ BIO. (PREMIÄREN, ERHM!) FANN MIGSJÄLV I EN HELT NY VERKLIGHET. HERMIÅNE HETTE NUMERA HERMIONIE, PROFESSOR SNAAPE KALLADES NUMERA PROFESSOR SNAPE OCH VÅLDEMÅRT VILLE TA ÖVER VÄRLDEN SOM VOLDEMOORT. TILL RÅGA PÅ ALLT PRATADE DE ENGELSKA..

Tick tack

Fyfan vad jag hatar att vanta.. Ar dessutom det enda man gor i detta javla landet. Noll tidsbegrepp.
Om man anda hade haft cigaretter. Nu ar det iaf, safort min skjuts kommer, 8 dagars jobb som galler. Kickass.

Ey fetto haru k k kekat fett?

Hej halla dagboken.
Idag ar det torsdag, sista dagen pa min ledighet.. Kul man har haft annars, inte gjort ett piss. Kollade fotboll o drack nara ol i fermoy igar. Trodde jag hade tappat bort mina nycklar och stallde till med en valdig scen.. Kollade sen andra fickan.. sanningen haller jag hemlig still. Idag har jag inte gjort ett skit, brde ga ut i det fina vadret, men finner inte riktigt nagon ork till detta. Ar bortbjuden ikvall, men orkar inte riktigt med det heller. Sa viktigt ar det faktiskt inte. Trivs bra med att skutta omkring for min sjalv..
Lang vecka nasta vecka med, fan.. Fre-son morgon. Den suger! Veckan efter med. Innebar tre sana jobbveckor pa raken och det suger even more! men emellan all denna olycka kommer Pia, det ska iaf bli kul.

iHateapple

Det har med blogg ar nog inte min grej. Pa telefonen har jag fastnat pa capslock. Pa datorn kan jag inte byta rad nar jag vill. Vad ar det med apple!!!! Maste lugna ner mig med en cigarett nu.. Och ett paron! Hejda.

Galway Hooker

Helgens roliga.
Idag ar det onsdag, kanss dock mer som mandag vilket jag inte gillar alls. Helgen va bra, firade pasken med att ga pa beer fest i cork tillsammans med brur sen bar det ivag till tipp for lite beer fest on my own. Eller sjalv va jag ju inte med men inte heller va det nagon officiell beer fest.. fest med beer rackte dock for mig. 200 euro fattigare och en tabledans rikare bar det mot sangen.. Idag har jag kollat pa lite brollops dvds, har varit mkt givand.. Not.
Satt febrilt och rullade pa mitt ringfinger i hopp om att det helt plotsligt skulle trollas fram en 2c diamant..
Nar det inte gjorde det tog tarar och sjalvmordstankar over istallet.. Nar jag madde som samst fanns tankar pa att jag skulle springa upp och prova etains brollopsklanning, bara for att se hur det kandes. Men den lilla moral jag har kvar i kroppen hindrade mig. Tur va val det..

RSS 2.0